مسئول برگزارکننده گردهمایی ملی ″هنر و صنعت″ گفت: هنر و سینما امکان تغییر فرهنگ جامعه به سمت کیفیتطلبی را دارد که در این راستا از ظرفیت سفیران برند میتوان استفاده کرد.
به گزارش دبیرخانه دائمی ″هنر و صنعت″، مهندس علی اصغر غلامی اظهار کرد: نخستین همایش ″هنر و صنعت″ به همت هلدینگ بینالمللی ملاصدرا در سال ۱۳۹۶ برگزار شد که از جمله دستاوردهای آن میتوان به دستیابی به جایگاه ویژه هنرمندان در بازاریابی و بهرهمندی از ظرفیت سفیران برند اشاره کرد.
وی بیان کرد: با برگزاری این همایش بسیاری از صنایع نیز نسبت به سرمایهگذاری در عرصه هنر ترغیب شدند و درآمد حاصل از این همکاری دوجانبه بین صنعت و هنر تقسیم شد.
مسئول برگزارکننده گردهمایی ملی ″هنر و صنعت″ گفت: صنایع ملزم به ارتقاء کیفیت محصولات خود شدند چراکه سفیران برند از کالاهای نامرغوب حمایت نخواهند کرد و این امر عاملی برای رونق اقتصادی در عرصه صنعتی شد.
به گفته مهندس غلامی، همایش نخست ″هنر و صنعت″ علیرغم محدودیتها اما بازتابهای گسترده داشت و در واقع بازاری از فرصتها در عرصههای مختلف را ایجاد کرد.
وی ادامه داد: در دومین همایش ملی ″هنر و صنعت″ از نمایندگان مجلس، نهاد ریاست جمهوری، وزرا بازرگانی، صنایع، وزارت ارشاد دعوت به عمل آمده تا خروجی مطلوبی از برگزاری این همایش داشته باشیم.
غلامی با اشاره به اینکه ارتقاء فرهنگ جامعه در گرو اعمال سیاستهای کلی است، گفت: استفاده از ظرفیت هنرمندان در حفظ نیروی واحدهای صنعتی نقش بسزایی دارد در حالی فرهنگسازی در جامعه نیز با تعامل اهالی هنر ایجاد خواهد شد.
به گفته مسئول برگزارکننده گردهمایی ملی ″هنر و صنعت″، هنرمند ارزشآفرین باید در صنعت ذوب شود به طور مثال هنرمند حوزه صنایع دستی باید در توسعه تولیدات و افزایش صادرات محصولات بومی به کشورهای خارجی تلاش جدی داشته باشد.